• Nuevo
De Vânzare la cald lac de Unghii Orice 1 Culoare Arte Clave 15ml Gel Polish lac Lac Manichiura Unghii poloneză Unghii franceză

De Vânzare la cald lac de Unghii Orice 1 Culoare Arte Clave 15ml Gel Polish lac Lac Manichiura Unghii poloneză Unghii franceză

RON 11.00
RON 15.96
Suma
Tova está disponible


Caietul de sarcini :
Faceți clic urmări imagini în produsul nostru caietul de sarcini, Schimba-ti stilul liber
Dacă doriți strat de bază și strat de top, vă rugăm să faceți clic pe
Notificare :
După cum știm cu toții, acest lucru este un low-cost produs de promovare. Asa ca am ales obișnuit de livrare, nu de urmărire informații . În condiții normale, ora de sosire de aproximativ 30-60 de zile.
Este vorba despre 60-120 zile în Brazilia.
Ca de computere diferite de afișare a culorilor, culorile de elementul real poate diferi usor de imagini, dacă te superi, te rog, nu de asta.
Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să contactați cu noi imediat
Să aveți o zi bună!
Descriere :
Brand :
Arte Clavo
Capacitate : 15 ml a se Asigura de Înaltă Calitate Inmuiati-Off UV de unghii. Un profesionist de Unghii Cadou pentru tine sau prietena ta. Oferă cel mai puternic colecție de Inmuiati-Off UV de unghii. Acesta oferă cea mai largă gamă de culori pentru client să experiență profesională inmuiati-off arta unghiilor la un pret rezonabil. Ușor să se aplice doar cum ar fi normal de culoare poloneză, dar mult mai DURABIL Poate puțin pentru cel puțin 2 Săptămâni. Fantastic și super-luminos unghii pentru tine. Opac de Culoare - 1-2 strat de finisaj la Revedere de la îndepărtarea daune - Soak off pentru câteva minute. Nu de slefuire. Nu de depozit. Nici timpul de uscare la aplicare : uscare cu UV gel. Sfârșitul refacerea de la zero. Nu mai imperfect suprafață, urme de lovituri sau unghiile tăiate. Culoare rezistent, flexibil si stralucitor rezistent la orice test. Vindeca sub lampa UV sau lampa LED după aplicarea lac pe unghiile de la
Utilizare profesională :
Pasul 1. Unghiile curate, apoi tăiați suprafata unghiei normal manichiura proces.
Pasul 2. Complet zgudui poloneză, se poate face de culoare poloneză fie echilibrat. (Important)
Pasul 3.Aplica Baza de Gel în primul rând, care poate face polish de durată mai lungă, cura cu lampa UV sau lampa LED. (Necesar)
Pasul 4. Se aplică poloneză direct, cura cu lampa UV pentru 2-3 minute sau tratament cu lampa LED pentru 60 de secunde; când este uscat, aplica strat 2 și vindeca cu lampa UV sau lampa LED din nou.
Pasul 5. Blana detasabil cu vopsea, care pot face culoare mai strălucitoare, cura de lampa UV sau lampa LED.
Tu încă mai pot obține bune dacă se aplică numai Soak off UV polish Gel, aplica baza de gel top coat poate ladă prefect stralucitor nail art și să păstreze UV gel de durată mai lungă de timp. Macerat de pe unghii în acrylic remover pentru aproximativ 5 minute, rupe în jos întreaga bucată de unghii email ușor pe fiecare unghie ca ei a lua înmoaie, nu mai suferă de macerat pe sfaturi de unghii.
Pentru A Elimina :
Pasul 1. Macerat de pe unghii în acrylic remover pentru aproximativ 5 minute,
Pasul 2. Rupe în jos întreaga bucată de unghii email ușor pe fiecare unghie.
Sfaturi Cald :
1. Pentru a evita toate contact cu pielea. Dacă roseata sau alte semne de reacții adverse apar, se întrerupe utilizarea imediat.
2. Tot etanș. Ține departe de lumina soarelui. Nu se lăsa la îndemâna copiilor. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ, DIN CAUZA LA EFECT DE ILUMINARE ȘI DE CALCULATOR DE CULOARE, CULORILE REALE POT FI PUTIN DIFERITE DE POZA

Despre mărfuri

Tip De Element:
Gel De Unghii
Nume De Brand:
Arte Clavo
Ingredient:
Rășină
Cantitatea:
1
NET WT:
15ml
Tip:
Gel De Unghii
Numărul De Model:
B2B-AC-B Orice Culoare 1-9
calitate:
Excelent
Soak Off:
Dizolvant Cu Acetona
Certificat:
SGS/AMS
Durata Perioadei:
3 Săptămâni sau mai Sus
Vindecat:
LED sau Lampa UV

Bunurile similare din categorie