• Nuevo
Transport gratuit 600pcs 8 ml Mici Drăguț Mini Dop de Plută Flacoane de Sticlă Flacoane, Borcane Recipiente 8cc Mici care Doresc Sticla cu dop de Pluta

Transport gratuit 600pcs 8 ml Mici Drăguț Mini Dop de Plută Flacoane de Sticlă Flacoane, Borcane Recipiente 8cc Mici care Doresc Sticla cu dop de Pluta

RON 744.00
RON 792.00
Suma
Tova está disponible


Capacitate : 8 ml
Diametru : 22mm
Inaltime : 45mm
Culoare sticla : Clar
Folosit pentru păstrarea obiectelor mici, cum ar fi semințe, glitters, nisipuri, mici meșteșuguri, nisipurile, și așa mai departe.
sticlele sunt realizate de înaltă limpede transparent de sticlă borosilicată.
Mai multe dimensiuni sunt disponibile
Avem mai multe dimensiuni de sticle pentru alegerea ta. Bine ati venit pentru a vizita paginile noastre web sau contactați agenții noștri de vânzări.
Pentru livrare expres.
Prieten Drag :
Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.
Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.
Vă rugăm să ne dea șansa de a slove problemă înainte de feedback neutru sau negativ!
Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Despre mărfuri

Numărul De Model:
5236
Tip De Element:
Sticle Returnabile
Nume De Brand:
StarDu De Ambalare
Dimensiune:
8ml

Bunurile similare din categorie