• Nuevo
ORIGINAL Goale lampa pentru BENQ MW516 EP5127P EP5328 MS513 MX514 MW516+ bec Proiector 5J.J5E05.001 Înaltă calitate

ORIGINAL Goale lampa pentru BENQ MW516 EP5127P EP5328 MS513 MX514 MW516+ bec Proiector 5J.J5E05.001 Înaltă calitate

RON 244.00
RON 259.96
Suma
Tova está disponible


Avantajul nostru :
1,va garantam ca toate LUMENI compatibile sunt instalate lămpi cu ORIGINALUL ARZĂTOARE în interiorul, astfel încât acesta va fi mai bună performanță.
2,În același timp, avem 6 luni garanție pentru lămpi. Ne-am vândut o mulțime de lămpi de proiecție a noastră clents de la peste tot în lume, cu o reputație bună.
Despre reducere :
Dragă prietene, dacă ați cumpărat produsul din nou în magazinul nostru după 3 luni de la prima comanda, ai putea sa ne contactati, va vom oferi o reducere de 15%. Această reducere este doar pentru clientii vechi.
Despre Proiector lampa : Lampa model : 5 J.J5 E05.001 Lucra cu : Benq MX514, Benq MS513, Benq MW516 Lampa stil : 100% Nou, ORIGINAL, lampa de luminozitate bună Garanție : 180 de zile detalii Livrare : 1-2 zile de lucru
Viața de lucru : aprox. 2000-3000hrs
Menține durata de viață a lămpii de :
1. Comutare de alimentare pentru atentie.
În mod normal, atunci când ne întoarcem la proiector, ar trebui să porniți în primul rând, și apoi apăsați și țineți apăsat LAMPA indicator în proiector panoul de control, până când lumina verde nu clipi. Shutdown nu se poate taia direct pe putere, dar trebuie să țineți apăsat butonul LAMPĂ indicator până când lumina verde nu are flash, proiector, ventilator de răcire se oprește rotirea, și în cele din urmă tăiat curentul. Deci, dreptul de a comuta proiector de alimentare cu energie pe durata de viață a lămpii și proiectorul intern părți din viața unui mare impact.
2. Comutare interval ar trebui să fie în jur de 5 minute.
Pentru proiector de alimentare folosind un proporțională pulse width modulation metoda de alimentare buck și regulator de tensiune, echilibru de putere de procesare, și în relațiile cu aceste link-uri, proiector de alimentare folosind comutatorul de alimentare și transformator va lucra în cea mai mare frecvență, comutare comutare frecventă proces natural va apărea o pierdere considerabilă a comutatorului, aceste pierderi vor fi transferate în căldură emisă, astfel încât temperatura din interiorul proiectorului, plus becul în sine emise de Căldură s-au adunat în proiector în spațiu mic, acesta va fi ușor de a face becul explozie fenomen. În plus, frecventa de comutare de alimentare, dar, de asemenea, pe lampa de proiecție pentru a produce un impact mare pe curent, lampa de proiecție va fi foarte ușor de a deteriora. În scopul de a evita deteriorarea acestor becuri, am să încercați să nu pentru a comuta proiector frecvent, dar, de asemenea, amintiți-vă că după oprirea proiectorului dacă doriți să reporniți, trebuie să așteptați pacientul timp de aproximativ 5 minute.
3. Nu funcționează pentru mai mult de patru ore de fiecare dată.
Dacă lampa proiectorului pentru o lungă perioadă de timp pentru a lucra, proiectorul intern sistem de imagistica pot să emit o mulțime de căldură, aceste căldură va duce la proiectorul din creșterea rapidă a temperaturii, deoarece proiector lampa de perete de cuarț în condiții de temperatură ridicată va produce devitrification Fenomen, care rezultă în pete albe, astfel încât o mulțime de rezistență pentru a opri pătrunderea luminii, astfel încât locale, domeniu de temperatură anormale se ridice, și, astfel, provoca extinderea în continuare a devitrified zonă, astfel încât luminozitatea declin rapid, și este de natură să conducă la bec explozie. Prin urmare, pe cât posibil, trebuie să acorde o atenție pentru a lăsa proiector de fiecare dată când activitatea nu poate dura mai mult de patru ore.
Detalii pachet :
Consolidarea pachetului pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului, vă rugăm să nu vă faceți griji.
Ne va livra în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce am primit ordinul . Aliexpress : Acesta va avea nevoie de taxele vamale , depinde de obiceiurile din țara dumneavoastră de E-pachete : Este nevoie de timp mai lung , și urmărirea imformation va fi tardivă. Pentru a rusă : numele complet este necesar . inclusiv primul nume+prenume+nume de familie , DHL ,UPS ,FEDEX ,TNT nu sunt disponibile pentru limba rusă , dacă doriți rapid de livrare vă rugăm să alegeți E-EMS . La Brail : vă Rugăm să ne spuneți CPF NU, alegeți DHL,UPS,TNT,FEDEX .
Pentru orice motive de a returna produsul ,vă rugăm să ne contactați în primul timp înainte de a pune litigiului sau să ne dea o negatie feedback-ul . Marfa care este deteriorat sau lipsește componenta nu este rambursabil Cumpărător ar trebui să ia taxa de transport atunci când următoarele motive de a se întoarce s-a intamplat, 1. Clienții au cumpărat ceea ce au voie să cumpere sau nu-mi place (non-probleme de calitate) 2. Marfa este deja de garanție de expirare, care este de 180 de zile de la cumpărătorul obține lampa.
Lucru cu : Benq MX514, Benq MS513, Benq MW516

Despre mărfuri

Nume De Brand:
LUMENI&OEM
Numărul De Model:
5J.J5E05.001
Folosit Pentru:
Acasă, educație, afaceri, școală
livrare:
1-2 zile lucrătoare
Model de lampă:
5J.J5E05.001
PENTRU BENQ:
MW516 EP5127P EP5328 MS513 MX514 MW516+
Garanție:
180 de zile

Bunurile similare din categorie