• Nuevo
100pack led t10 w5w #555 555 pană de bază mată pinball 6V becuri cu led-uri Non ghosting non fliker alb

100pack led t10 w5w 555 555 pană de bază mată pinball 6V becuri cu led-uri Non ghosting non fliker alb

RON 155.00
RON 155.28
Suma
Tova está disponible


Produsul show : #555 alb pană pinball bec
Colorate white AC 6 V 6,3 V mată pinball becuri cu led-uri
De ce să alegeți 6,3 V becuri cu led-uri pentru led-uri aparat de pinball? ADT
L. E. D. iluminat este cea mai recentă "a face" lucru în mașini de pinball. L. E. D. în picioare pentru (Diodă Emițătoare de Lumină) este la moda. Nu numai ca aceste consumă foarte minim de energie, dar ele sunt mult mai luminos decât becurile convenționale, care au fost utilizate încă de la începutul pinball iluminat. Folosind aceste pinball Led-uri de sub câmpul de joc și strălucea prin materiale plastice, dau un aspect cu totul nou pentru orice mașină de pinball. Face ca masina veche veni la viață cu aceste super-luminos Led-uri. Nu conteaza marca de mașină de pinball, Bally, Williams, Stern, Sega, Date de Est, Chicago Monedă, sunt capabili de a utiliza aceste diferite diferite pinball LED-uri. Doar meci de până becul cu numărul nostru actual de iluminat cu LED de selecție, și pentru a obține dreptul pentru o mașină de pinball. Acestea sunt ultimele lămpi va înlocui vreodată. O idee bună este să le înlocuiască pe cele greu pentru a ajunge la becuri, sau orice becuri care menține arderea. Niciodată nu trebuie să le înlocuiască vreodată din nou!
Acest LED este AC/DC, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în ambele controlate (insertii) și necontrolate (GI iluminat) prize. Nu te lăsa păcălit de costul redus al acestor Led-uri, acestea sunt cele mai recente, cea mai mare, mai strălucitoare ADT Pinball becuri cu LED-uri de pe piata, am garantat sau banii inapoi!
Ce este descrierea pinball led? ADT Model /#555/W5 W/ T10/194/168//#44 #47 Tensiune AC/DC 6,3 V Caracteristică lentilă Mată, 1 LED Pachetului de ambalare Blister/Anti-statice, de ambalare Utilizat, Folosind pentru pinball joc de pinball, mașină de pinball automat unghiul de fază 360 de grade de Umiditate între 40°~ 70° Defecte mai Puțin de 0,01% de Viata de 50.000 ore Culoare Alb/Albastru/Rosu/Verde/Albastru/Mov/Roz/alb Cald/alb Rece poate fi disponibil lungime de Unda Rosu : 622-625nm, Yello : 587-590nm, Albastru : 452-457nm, Verde : 515-520 nm
Aici sunt unele pinball fotografiile pentru mai mult de referință? ADT

Pentru pinball becuri cu LED-uri de utilizare? ADT
Pentru o mașină de pinball, mașină de joc, electronice, mașină de pinball, mașină de pinball playfield, mașină de joc arcade, arcade joc video dual player, pinball vending mașină de joc de pinball instrucțiuni automat. Puteți avea o privire în urma ultimul cuvant, ei vor instala aceste joc de masina.
W e sunt unice a CONDUS fabricarea în China, putem furniza cele mai complete pinball led-uri pentru vehicule marca cu preturi foarte competitive, care nu veți găsi în piață.

Despre mărfuri

Emițătoare De Culoare:
Albastru, Roșu, Alb, Galben, Cald, Alb, Violet, Roz, 8000K Albastru Alb
Tip De Element:
Lumina De Aprovizionare
Sursa De Lumina:
LED
Temperatura De Culoare:
6000K
Chip De Asamblare Tip:
COB
Model de masina:
Utilizând mașină de pinball, mașină de joc
Led-Uri Tip Fascicul:
Combo
Putere:
AC DC 6.3V
Tensiune:
6V
Marca Auto:
Pinball automatele pentru monede împingător pentru tambur și mașină de dans
Numele Modelului:
194-P-1R Mată
Tensiune:
AC DC 6V/6.3V/12V/13V pinball led bulb
Caracteristici:
Non ghosting
led-uri de bază:
#555 T10 194 #555 de Bază pană Bec
Alte LED-uri de Bază:
#1893 #44 #47 #1847 BA9S tip Baionetă Baza Bec
Iluminare unghi:
360° înger de Iluminat
Pinball lentilă led:
Mat lentile pinball
culoare:
Roșu alb Verde Albastru alb Cald alb Rece Chihlimbar Galben Violet-Roz
Cerere:
pentru monede împingător pentru macara

Bunurile similare din categorie