• Nuevo
4buc / set Super-Luminos Led-uri de Interior Dome Harta Lumină pentru Citit Lampa Pentru MAZDA CX-5 CX5 Atenza Axela Auto-Styling

4buc / set Super-Luminos Led-uri de Interior Dome Harta Lumină pentru Citit Lampa Pentru MAZDA CX-5 CX5 Atenza Axela Auto-Styling

RON 30.00
Suma
Tova está disponible


4buc / set LED lumini de lectură luminile interioare plafoniera accesorii auto Pentru MAZDA CX-5 cx5 2012 2013 2014 2015
Descriere :
1.Material : LED
2.Culoare : Albastru,Lozie
3.Lista de ambalare : 1set(4 buc / set)
Mașina noastră de lumină led Avantaje :
1.Durata De Viață Mai Lungă
Până la 50.000 de ore de viață, comparativ cu 2.000 de ore pentru becurile tradiționale.
2.Mai Repede Iluminare,Mai Mult În Condiții De Siguranță
Led-uri se aprinde 0.2 secunde mai rapid decât becurile incandescente, sau aproximativ 10 ori mai repede. La typicalhighway viteze, mai repede iluminare vă permite alte drivere 28 picioare suplimentare de la distanță pentru a reacționa.
3.Mai Puțină Căldură,Mai Puțină Energie
Led-urile folosesc mai puțină energie decât becurile tradiționale, fără a se fierbinte. Nu va fi nici îngălbenirea,botezuri,sau micro-fisuri pe lentila de plastic din cauza la temperaturi ridicate de expunere.
4.Lumina Cea Mai Strălucitoare
Led-uri luminoase, mai concentrat de lumină care permite o distanta mai mare pentru tine de a vedea și a fi văzut de în toate condițiile meteorologice.
5.Ușor De Instalare
Proiectat pentru a se potrivi originale din fabrică bec prize pentru o instalare ușoară.
6.CANBUS Compatibil
În mod corespunzător echipate cu rezistențe de sarcină, Lumen Led-uri nu va interfera cu can Bus de date sisteme moderne de vehicule
echipat.
Când comanda mea va fi expediat? Vă rugăm să plătească pentru comanda de Fonduri în contul ( în aproximativ 12 ore) Apoi plecam toate de bunuri în funcție de comanda de la o dată.
Despre factură și text? Dacă aveți nevoie pentru a arăta preț mai mic locale personalizate, vă rugăm să informați-mă în primul rând. Putem face cum vă place pentru personalizat trecere.
Pot să am încredere în imaginea de postat? Toate fotografiile sunt 100% originale de photogarphers. Culorile pot fi diferite din cauza variațiilor dintre monitoare de calculator stabilirea și ochii goi diferență de culoare.
Returnare și Rambursare : Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Guaratee : 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress
Feedback : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Atunci vom îmbunătăți serviciul nostru imediat. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.
Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și de cooperare cu noastre sincere!

Despre mărfuri

Emițătoare De Culoare:
Alb, Albastru
Tip De Element:
Atmosfera Lampa
Nume De Brand:
MyHung
Model de masina:
Pentru MAZDA CX-5 CX5 Atenza Axela
Exterior/Interior:
Luminile De Interior
Model 1:
Auto Styling
Model 2:
accesorii auto
Model 3:
becuri cu led-uri
Model 4:
LUMINI CU LED-URI
Modelul 5:
lumini auto de interior
Model 6:
led-uri auto
model 7:
Lumini Auto
model 8:
Becuri cu LED-uri

Bunurile similare din categorie