• Nuevo
040-125A 102125 Toroidal sendust nuclee

040-125A 102125 Toroidal sendust nuclee

RON 24.00
Suma
Tova está disponible


TRANSPORT atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Transport :
Clientul este responsabil pentru plata taxele de transport maritim și puteți selecta din aceste metode :
1. Plătite de către furnizor.
2. Plătite de către cumpărător. Ar trebui să ne furnizați clientului expeditor numărul de cont(cum ar, cum ar fi TNT/ UPS/DHL..).
Nu vă faceți griji cu privire la ambalaj, din cauza sale în condiții de siguranță și externă puternică de ambalare.
1> Express : DHL, UPS, Fed Ex, EMS și TNT
Timpul estimat de sosire : 3-5 zile. Dar acesta nu este un standard unificat, care depinde de țara de destinație. Dacă aveți orice nevoi speciale, vă rugăm să ne anunțați în prealabil.
2> Post : Hong Kong POST, China POST.
10-15 zile de la vecinii din Asia;
12-18 zile la marile țări din Europa și America;
12-35 zile la alte regiuni și țări.
Feedback-ul :
E foarte important pentru noi primirea feedback-ul clienților. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice dispute.

Despre mărfuri

Cerere:
Moto Magnet
Numărul De Model:
040-125A
Compozit:
Fe-Si-Al
Forma:
bucla
Tip:
material magnetic
µo:
125
AL:
66
OD:
10.2 mm
ID:
5.08 mm
HT:
3.96 mm
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)

Bunurile similare din categorie