• Nuevo
As fi intrebat Transport Gratuit 100buc 1mm Si3n4 Bile Ceramice din Azotură de Siliciu Utilizate În Poartă/pompa/liniar Slider/valvs Bile G5

As fi intrebat Transport Gratuit 100buc 1mm Si3n4 Bile Ceramice din Azotură de Siliciu Utilizate În Poartă/pompa/liniar Slider/valvs Bile G5

RON 72.00
RON 78.04
Suma
Tova está disponible


începe
end
100buc 1mm SI3 N4 bile ceramice de Siliciu Nitrură de bile de rulment/pompa/liniar slider/valvs/roata de bicicleta G5
SI3 N4 bile ceramice din Azotură de Siliciu utilizate în poartă/pompa/liniar slider/valvs bile
Bun venit inqry.
Avem si alte dimensiuni de asemenea, orice are nevoie,nu ezitați să contactați cu noi!
De siliciu (SI3 N4) cu bile ceramice
Avantaje ale nitrurii de siliciu cu bile ceramice :
1. Duritate mare. Vickers duritatea normal Gcr15 oțel de rulment este 800 HV, în timp ce ceramica pe zirconiu mingea are o duritate de mai mult de 1700 HV.
2. Rezistență ridicată la uzură. De exemplu, procesul de prelucrare a produselor companiei noastre, din oțel obișnuit minge de frezat (restul un milimetru) durează aproximativ două până la patru ore, în timp ce prelucrarea de nitrura de siliciu poate dura cel puțin 150 la 200 de ore.
3. Rezistență la coroziune. Stabilitatea material ceramic este cel mai bun, mai ales din azotură de siliciu, aproape nu reacționează cu orice fel de materiale, utilizate pe scară largă în petrol, chimice, produse alimentare și așa mai departe au nevoie de contact cu puternic oxidant puternic și agent de reducere industrie.
4. Rezistenta la temperaturi ridicate. Bile ceramice în procesul de sinterizare trece prin mii de grade de temperatură ridicată și presiune, structura moleculară internă este foarte stabil, aranjament este foarte compact, acest lucru face coeficient de dilatare termică este scăzută, temperatura modificări în structura dimensiune are aproape nici un efect. Temperatura de lucru de bile ceramice poate ajunge la 1200 de grade Celsius sau mai mare, iar temperatura scăzută are puțină influență asupra lor, astfel încât este utilizat pe scară largă în spațiu.
5. Greutate de lumină. Bile ceramice cântărește doar 50-60% din media bilă de oțel și să aibă un viitor promițător în domeniul de rulmenți și industria aerospațială.
6. Auto-lubrifiere. Ceramice mingea în sine are o bună auto-lubrifiere de performanță și de înaltă precizie de prelucrare. Se poate ajunge la G5, G10, bile ceramice rezistente la uzură și structură stabilă, nu este ușor să se deformeze, astfel încât acesta poate fi prelucrat și aplicat la mai multe industrii speciale.
7. Izolare. Ceramica are un bun efect de izolare.

Despre mărfuri

Nume De Brand:
As fi intrebat
Numărul De Model:
Ca disciption
Structura:
excentric
Capacitatea Cuplului:
1
Rugozitatea Suprafeței:
Ra 0.8
Material:
Si3N4
Acoperiri:
Nici unul
Tip De Unitate:
lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet:
0.01kg (0.02lb.)
Dimensiunea Pachetului:
1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Bunurile similare din categorie