• Nuevo
de favoarea nunta cutie de bomboane--Laser cut dragoste floare Favoarea Cutie de hârtie copil de dus la petrecerea de Ziua de Ciocolată dulce cutie de cadou 300pcs/lot

de favoarea nunta cutie de bomboane--Laser cut dragoste floare Favoarea Cutie de hârtie copil de dus la petrecerea de Ziua de Ciocolată dulce cutie de cadou 300pcs/lot

RON 364.00
RON 396.00
Suma
Tova está disponible


bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru :
Poate veți găsi ceva ce vă place pentru petrecere sau de nunta si veți obține cel mai bun preț favoarea nunta cutie de bomboaneLaser cut dragoste floare Favoarea Cutie de hârtie copil de dus la petrecerea de Ziua de Ciocolată dulce cutie de cadou 300pcs/lot
Culoare : rosu/roz/alb/albastru/verde (atunci când comandați, vă rugăm remarca culoarea, sau altceva trimis de aleatorii)
Dimensiuni : 5.5*5.5*5.5 cm
Stil : fluture
Notă : livrat de plat, pliat de voi
300pieces/lot
Descriere : Aceste de înaltă calitate favoarea cutii sunt perfecte pentru orice ocazie. Umple fiecare cu bomboane, bomboane mentolate sau speciale de bunatatile pe care le-ar dori să prezinte oaspeților.
Notă : Casetele ajunge plat și unele de asamblare necesare. Acutal elemente de culoare poate fi ușor altfel decât în imaginea de mai jos.
Deoarece nostru de tăiere cu laser cutii sunt realizate folosind laser, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că deschiderea poate transporta un pic de fum de culoare din cauza căldurii utilizate în timpul producției. Aceasta nu afectează perspectivele de ansamblu.
**vă rugăm să rețineți că prețul nu include taxele de import, cumpărătorul este responsabil pentru taxele de import, impozitele sau alte obiceiuri legate de taxe.
Dacă acest produs are diferite culori sau design-ul și nu lăsați un mesaj pe care o doriți, vom livrare la întâmplare.
PS : taxe de Import, impozite și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului și nu sunt incluse în prețul articolului . Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal înainte de cumpărare pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi.
[Remarca] : Inainte de a comanda, draga mea, pls vă rugăm să verificați dacă adresa este de zonă de la distanță, dacă o Zonă de la Distanță , este nevoie de a adăuga NOI$30 pentru o zonă de la distanță, taxă de livrare, multumesc anticipat!!!
foto :

Despre mărfuri

culoare:
roșu, alb, albastru, verde, roz
Ocazie:
Petrecere de aniversare,Petrecere,Casa în Mișcare,de Anul Nou Chinezesc,de Absolvire,Nunta,Ziua Îndrăgostiților,Ziua copilului,Aniversare,de Anul Nou,de Nunta si de Logodna,ziua Recunostintei
Numărul De Model:
ww
Model:
Flori
Material:
Carton
is_customized:
Yes
Numărul de Pc-uri:
1 buc

Bunurile similare din categorie