• Nuevo
NU UN KIT, Nu Ata sau Tesatura sunt incluse, Diagramă de Hârtie Doar, DMC culoare - Numărate Modele de goblenuri - Aladdin

NU UN KIT, Nu Ata sau Tesatura sunt incluse, Diagramă de Hârtie Doar, DMC culoare - Numărate Modele de goblenuri - Aladdin

RON 63.00
RON 89.60
Suma
Tova está disponible


Vă rugăm să citiți întreaga pagină cu atenție înainte de a cumpăra!
"transport maritim pentru tine" mijloace de transport tipărite, grafice de la cumpărător. Veți primi o diagramă frumos pachet care conține o foaie de acoperire cu fotografie color, instrucțiuni complete, DMC simbol/tasta de culoare, aspectul grafic & negru & alb grafic imprimat pe mai multe pagini, făcându-l ușor de citit.
Dacă doriți ca un fișier PDF, conectați mine. Voi trimite modelul la tine prin e-mail în 24 de ore. Fișierul PDF prețul este de $9. Imaginea completă este cusută în scopul de a reproduce pictura/imagine cât mai aproape posibil. Există diferite nuanțe de culoare în modelul care, atunci când a inclus duce la o mai mare dimensional adâncimea de ansamblu a terminat piesa, atunci când faci un pas înapoi. Model Numai, Nici o Pânză, Ac sau Fir Ata sunt incluse. Stitch : Numărat cruciulițe Titlu : Zbor Pătură De : M&W E-commerce, Inc . Ochiuri : 350w x 236h
14 conta : 25.0" X 16.9" 63.5 cm X 42.8 cm
18 conta : 19.4" X 13.1" 49.4 cm X 33.3 cm
22 conta : 15.9" X 10.7" 40,4 cm X 27.2 cm Culoare : 89 Conceput pentru DMC fir, folosind 2 fire. Plin de cruce copci numai. Nu backstitching, specialitatea împletit, sau înflorituri. Veți primi un imprimate grafic : *Model în alb-negru simboluri. *Pagină de copertă, care are o culoare imagine a modelului. *Foaia de instrucțiuni. *Culoare ata & numărul de ochiuri graficul de utilizare. *Ata de culoare legenda. Dacă întâmpinați dificultăți, aveți orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne e-mail imediat. Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și bucurați-vă de crearea de bijuteria ta de mâine!
Aceasta este cusatura cruce a terminat spectacolul. În nostru magazin Taobao a vândut în ultimii ani este una de mii de cruciulițe kit, pe care unii clienti au terminat lucrările la noi prin Internet, acestea sunt doar o parte din ea.
1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul ești în țara ta. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
1. Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
2. Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
3. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.
1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Despre mărfuri

Cruce Cusatura Tesatura numărul CT:
de transport maritim pentru tine
Model Tip:
Portret
Material:
100% Bumbac
Tip:
Modele
Stil:
Stil American
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Nume De Brand:
Ankicoleman Modele
Panza Metoda De Ambalare:
PVC
Ambalajul Extern:
PVC
Utilizarea:
Esențiale De Uz Casnic/Decor

Bunurile similare din categorie