• Nuevo
Portabil Motorizata cu Role Transportoare, Bagaje Contoare Checkin la Aeroport de Securitate Inspecție Mașină cu Motor Tambur Role de Antrenare

Portabil Motorizata cu Role Transportoare, Bagaje Contoare Checkin la Aeroport de Securitate Inspecție Mașină cu Motor Tambur Role de Antrenare

RON 3120.00
Suma
Tova está disponible

Odată cu dezvoltarea rapidă de logistică și industria de curierat expres, manualul original metoda de sortare nu poate satisface cererea. Inteligent de mare viteză de sortare, fiabilitate și întreținere sunt necesare. Ne-am dezvoltat de înaltă eficientă de cilindru pentru motoare de mare viteza traversa centura mașini de sortare pentru servicii poștale și de logistică. Calitate Cruce Mașini De Sortare
Sortare viteza : 9000-18000 bucăți/oră
Rata de precizie : mai mult de 99,99%, eroare mai mică de 0,01%
Viteza de rulare : 2.0 m/s ( poate fi personalizat 1.2~2.8 m/s)
Transportoare dimensiune : 400 x 300 mm,600×500 mm,800×600mm,900×700 mm, personalizare optional
colet greutate : 5 Kg,10 Kg,20 Kg, personalizare optional
Coletul forma : o mulțime de pachet cu excepția mingea sau cylinda, cum ar fi cutii de carton, moale, pachet, plicuri, saci țesute
De mare viteză și identificarea corectă a mărfurilor, foarte scăzută rată de eroare. Foarte mic impact asupra parcelelor. Munca la timp și de înaltă viteză, sortare capacitate de până la 18000 bucăți pe oră. Nume : Transportoare Număr Parte : BC-500 W-550 L Curea Lățime : 500 mm Lungime Curea : 550 mm Curea Material : Diamend PVC centura de Viteză : viteză Variabilă sau constantă de viteză opțional Motor : 48 V Putere : 400 W Cadru : Aliaj de Aluminiu Picior Sprijină : din Aliaj de Al (cu role sau fix) de Încărcare : 30 kg max. pachet : Ply lemn de caz, Vom accepta OEM este alcatuita dintr-un cuplu ridicat rotor de curent continuu fără perii cu motor, fără dinți, fără reductor, deci zgomotul este redus. Puterea poate fi 400 W, viteza de rotație este de 300 de~750 RPM, viteza liniei 2~2.5 m/s. Este acționată de controler inteligent, se poate controla viteza, direcția și feedback-ul operatorului de stare. Operatorul adoptă avansate de control în buclă închisă, indiferent că este rulează la ralanti sau de încărcare, viteza poate fi stabilizat în viteza setată. Rapid timp de răspuns de numai 0,2 s, 30 Kg obiecte pot fi transmise instantaneu. Tensiune : 48 V Putere : 400 W, viteza de Rotație : 300~750 r/min Cuplu : 5 N.M,15 N.M instant atunci când începe timpul de Răspuns : 0.2 S La suprafata pot fi striate, tablă zincată, înnegrit, cromat, cauciucat.
DC 24 V / 48 V motor tambur este noua generație electric cu role. Acesta este dezvoltat ca ori necesită industriale cu emisii mai mici, mai de economisire a energiei, mai ecologice și mai inteligente. Se folosesc avansate, eficiente din Neodim fier bor permanent magnet synchronous motor ca sursă de energie. Aceasta crește foarte mult flexibilitatea de transportoare de proiectare, precum și controlul extern de funcția de legătură. Face cu diametru mic roller electric are o nouă descoperire. Este de mare eficienta, de putere mare, o gama larga de viteză și durată lungă de viață.
Caracteristici de calitate :
1. Construit de înaltă eficientă din neodim fier bor motor sincron cu magnet permanent interior.
De înaltă eficiență din neodim fier bor permanent magnet motor sincron are o eficiență de conversiune mai mare decât general motor de curent ALTERNATIV. Sub starea de aceeași încărcare, energia electrica poate fi salvat cu 32% comparativ cu general motor de curent ALTERNATIV. În cazul în care nu de încărcare, la economii de energie de până la 47%. Deoarece utilizarea de înaltă eficientă din neodim fier bor magnet permanent, are cuplu mai mare, și creșterea de temperatură a motorului este redusă. Sub stare de cuplu constant, pas-mai puțin de reglare a vitezei de până la 80%.
2. Tensiune de operare în condiții de siguranță
Tensiunea de operare din interior, motor 24 V DC, nu există nici un risc de șoc electric. Din cauza mai mici de funcționare tensiune, role electrice' fiabilitatea este îmbunătățită. Pentru unele ocazii speciale, cum ar fi nevoia de spălat sau scufundări de muncă, ERDC role electrice sunt cea mai buna alegere.
3. 24 VDC pas-mai puțin de reglare a vitezei intelligent driver
ERDC intelligent driver oferă trei moduri de control, care este, panoul de control butonul de comutare a semnalului și control 0-10 V semnal analogic de control. Acesta poate fi conectat direct la computer, cititor de cod de bare, detectare în infraroșu și alte avansate de control de transport ocazii. Celulă fotoelectrică digitală tub poate afișa viteza motorului. Buton sau 0-10 V semnal analogic poate regla viteza de cel necesar.
4. Durabil metal gear
Interne gear dispozitiv de reducere foloseste de viteze planetare structura, toate uneltele sunt din oțel, inclusiv uneltele inel. Duritate mare și rezistență mare la uzură pentru a asigura viața lungă electric cu role.
5. Indiferent de lucru continuu, intermitent de lucru, sau chiar oprire frecventă, Se poate face față cu ușurință cu. Spune-mi te rog marimea ta la mine, va vom oferi preturi. Produse includ : Miniatură role electrice, motor, role de rulare transmisie electrice de Mici dimensiuni role pentru centura de conveier motor de curent continuu role și gravitatea role pentru cerințe mai mari diametrul role electrice sunt Φ48.6, Φ50, Φ57, Φ60, Φ76, Φ80, Φ113. Putere 30 W, 60 W, 90 W. Viteza de 2,5 m/min ~ 211m/min pretul este doar pentru a posta produsele, vă rugăm să contactați cu noi pentru costul real.

Despre mărfuri

Numărul De Model:
BC-XC5070
Standard sau Non-standard:
Standard
Tip:
motor tambur
Material:
Oțel galvanizat / oțel inoxidabil
lungime * latime:
550*500
Tensiune:
24V
putere:
100W
Viteza De Rotație:
3.8-168 m/min
Cuplu:
5N.M, (15N.M instant atunci când începe)
Tratament De Suprafață:
striate, tablă zincată, înnegrit, cromat, cauciucat

Bunurile similare din categorie