• Nuevo
Original Ptinter Motor Unitate Pentru HP 3330 3300 3320 3380 HP3330 HP3300 HP3320 Scanner Motor de Asamblare La Vanzare

Original Ptinter Motor Unitate Pentru HP 3330 3300 3320 3380 HP3330 HP3300 HP3320 Scanner Motor de Asamblare La Vanzare

RON 112.00
Suma
Tova está disponible


Vă rugăm să lăsați un mesaj după ordine . Ce este modelul dvs. de imprimantă ? Valoarea implicită este pentru HP 3330
Dacă ai nevoie de o mulțime de comanda. Vă rugăm să ne contactați. Noi vă va oferi preț mai favorabil.
Implicit de transport maritim este China post air mail. Normal ora de sosire este de 15~60 zile. Vă rugăm să contactați cu noi, dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim.
95% nou. A trecut cerințele riguroase de testare înainte de a ne aranja transportul.
Vom accepta numai Ali-plata aici. Dacă aveți nevoie pentru a comanda o cantitate mare, vă rugăm să contactați cu noi prin e-mail, va vom oferi cele mai bune reduceri. Taxe de Import, impozite și taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Metoda noastra de transport este transport gratuit prin China post air mail, sosiți de la ora 15~60 zile,unele departe de țară nevoie de mai mult de 60 zile , Vânzătorul nu este responsabil pentru timpul de livrare, este prevăzută de către transportator, cu excepția Sărbătorilor legale, și pot varia în funcție de pachet și de destinație. Dacă livrarea este întârziată sau elemente deteriorate în tranzit, vă rugăm să ne e-mail. Dacă aveți nevoie de altă metodă de transport maritim,vă rugăm să contactați cu noi,va putem oferi urmatoarele metode de livrare : DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX. Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne informa cât de mult pentru valoarea sa declare,dacă cumpărătorul nu solicita, In scopul de a asigura cumpărătorului de a primi ordinul scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Ne va livra elementul în termen de 2-3 zile după ce a primit plata. Pentru livrare rapida si sigura motive, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow. Vă rugăm să furnizați corect adresa și numărul de telefon de contact.
Vă promit că toate produsele sunt testate inainte de expediere! Cumparatorul poate returna produsul în ambalajul original în termen de 5 zile de la primirea dacă nu sunteți mulțumit cu el/ Vom returna sau trimite-înlocuire la tine în termen de 2-3 zile de lucru, după elementul pe care este primit. Dacă bunurile nu sunt descrise ca am promis, aveți posibilitatea să contactați cu noi pentru a returna banii sau un schimb potrivită pentru tine. Produsele ușor de a deteriora în timpul transportului, astfel încât vă rugăm să deschideți și să verificați caseta și a produsului, atunci când obține bunurile, în cazul în care caseta este distrus de formă diferită, vă rugăm să luați o fotografie și dovezi pentru a deteriorat cutie, și apoi cere poștaș pentru a confirma situația. În acest fel, atunci când mi-ai dat dovezi, putem cere pentru compania de transport maritim pentru a compensa noi. Acest lucru este important și va proteja profitul nostru. dacă produsele nu au de lucru atunci când ați primit-o , ar putea fi multe motive. Vă rugăm să ne contactați, vom încerca să rezolve problema , dacă doriți să-l expedieze înapoi ,noi nu suntem responsabili pentru revenirea taxele de transport maritim. Dar vom retrimite un alt unul pentru tine de transport gratuit prin China post air mail,atunci când vom primi problematică produs.
Satisfactia clientului este foarte important pentru noi. Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ inainte de a ne contacta .Feedback-ul negativ nu este cel mai bun mod de a rezolva orice problemă. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste fiscale suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsul.Vom răspunde la orice întrebare în termen de 24 de ore și să încerce să se asigure, înainte de a pleca feedback-ul.

Despre mărfuri

Nume De Brand:
GZLSPART
Tip:
Alte

Bunurile similare din categorie