• Nuevo
Dempsey Super luminozitate LED lumina de avertizare,DC12V/24V camioane/autobuze școlare,magnetic puternic acoperiș masina strobe lumini de avertizare(TBD-C9L2)

Dempsey Super luminozitate LED lumina de avertizare,DC12V/24V camioane/autobuze școlare,magnetic puternic acoperiș masina strobe lumini de avertizare(TBD-C9L2)

RON 159.96
Suma
Tova está disponible


Descriere Produs 1. Tensiune de alimentare : 12 V Sau 24 V DC ( te rog spune-mi de Tensiune ) . 2. Putere : 5 W. 3. Surse de lumină : total 48pcs Super LED-uri ( cu 0,1 Watt fiecare LED). 4. Material : Lentile PC-ul si ABS Bază și Magnet . 5. Modele de bliț : Automat intermitent. 6.Cablu : 2.5 metri lungime. 7. N. W/G. W. : 0.8 / 1.0 KG. 8.Dimensiune : 11.6 cm de Jos Diametru X 12.4 cm Înălțime = 4.5 "de Jos Diametru X 4.7" Înălțime . 9.Garantie : 1 An,rezistent la apa si Praf IP68. 10.Aprobare : ISO,CE,ROHS. 11.Observații : Contactati-ne pentru intermitent&video servicii de OEM/ODM. Fotografia Produsului Dimensiune
Plata Cea mai bună modalitate de plată este folosind Escrow. Este în siguranță și protejat de aliexpress. Produsul va fi expediat numai dacă plata integrală, inclusiv taxa de transport maritim, a fost primit. Vă rugăm să rețineți dvs. poștale & taxa de transport maritim de acoperire de transport maritim / costurile poștale, de manipulare și ambalare. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți "Cumpara acum" numai daca sunteti de acord preț și termeni de produs și nici un argument după licitație end. Livrare, pentru a se asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Garanție oferim o garanție de 1 an. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate. Feedback-ul vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Despre mărfuri

culoare:
Toate Roșu, Toate Amber, Albastru, Roșu și Albastru, contactati-ne pentru alte
Numărul De Model:
TBD-C9L2
Nume De Brand:
DEMPSEY
culoare:
Roșu/Albastru/galben/Alb(Verde/violet comanda speciala)
Model De Vehicul :
toate
Chip De Led-Uri Producător :
Epistar
Sursa De Lumina :
LED
Tensiune :
12v sau 24v

Bunurile similare din categorie